Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Η εταιρία μας συνεργάζεται από το 1994 με την Αμερικάνικη εταιρεία PRAXAIR για μηχανές επιμετάλλωσης με διάφορες μεθόδους, όπως Arc Spray και Plasma Spray. Η εταιρία PRAXAIR είναι ηγέτης στον συγκεκριμένο κλάδο και έχει μεγάλη εμπειρία στη παραγωγή μηχανημάτων και υλικών επιμετάλλωσης για όλες τις ανάγκες της βιομηχανίας, σε ότι αφορά στη προστασία των επιφανειών σε τριβή, κρούση, αντιδιαβρωτική προστασία, κλπ.

Σημαντικό συστατικό της επιτυχίας διεθνώς της εταιρίας PRAXAIR είναι η καινοτομία και οι συνεχείς μελέτες για νέα προϊόντα που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.

Στην Ελλάδα έχουμε εγκαταστήσει 3 μεγάλα συγκροτήματα επιμετάλλωσης με Plasma Spray και πολλά μηχανήματα Arc Spray στις Σωληνουργίες για το γαλβάνισμα της ραφής συγκόλλησης κατά τη παραγωγή της γαλβανισμένης σωλήνας με ψευδάργυρο.

Η εταιρία μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμβουλή ή πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με την επιμετάλλωση επιφανειών για προστασία. Επίσης, διαθέτουμε σε stock πούδρες και σύρματα επιμετάλλωσης για διάφορες εφαρμογές και μπορούμε να σας εφοδιάσουμε με οποιοδήποτε υλικό χρειάζεται η παραγωγή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

www.praxair.com

 
bannerbottom6
Positive SSL