Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Η εταιρία ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΝ ΙΚΕ συνεργάζεται από το 1993 με την Σλοβένικη εταιρία STEM d.o.o. για μηχανήματα αμμοβολής κλειστού τύπου.

Τα μηχανήματα αμμοβολής κλειστού τύπου χρησιμοποιούνται για την αμμοβολή μικροεξαρτημάτων από χυτήρια, αλουμινίου, ορείχαλκου κλπ., καθώς επίσης και για την αμμοβολή δοκαριών (HEA, IPΕ κλπ.), λαμαρινών (3000 Χ 12000mm) και κατασκευασμένων τμημάτων μεταλλικού κτιρίου.

Η εταιρία μας σε συνεργασία με την STEM d.o.o. έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει γραμμή παραγωγής, η οποία να περιλαμβάνει καμπίνα προθέρμανσης, καμπίνα αμμοβολής, καμπίνα αυτόματης βαφής και καμπίνα στεγνώματος του primare ή των χρωμάτων.

Η εταιρία μας, μετά από πολύχρονη εμπειρία στα κλειστού τύπου μηχανήματα αμμοβολής, αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στα φορητά μηχανήματα αμμοβολής, τα οποία χρησιμοποιούν χαλαζιακή άμμο για την απομάκρυνση τις σκουριάς, χρωμάτων, κτλ. από μεταλλικές και άλλες επιφάνειες.

Η εταιρία μας ξεκίνησε συνεργασία με την Ισπανική εταιρία Couto Maquinaria, η οποία παράγει τα φορητά μηχανήματα αμμοβολής Racohi, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

 
bannerbottom6
Positive SSL