Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Η Elga Σουηδίας ιδρύθηκε το 1938 σαν μια οικογενειακή επιχείρηση με βασική δραστηριότητα την κατασκευή ηλεκτροδίων. Η γκάμα των προϊόντων της καλύπτει και τις πιο απαιτητικές εργασίες συγκόλλησης. Η Elga επένδυσε στην ποιότητα κατασκευής ηλεκτροδίων αναγνωρίζοντας το κόστος ποιότητας και σαν αποτέλεσμα ήταν από τις πρώτες βιομηχανίες που πήραν το πιστοποιητικό ISO 9001. Για αρκετές δεκαετίες η Elga ήταν προμηθευτής της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας της Σουηδίας.

Με την κρίση της βιομηχανίας, η Elga αποφάσισε να προχωρήσει στην μελέτη και σχεδιασμό καινούργιων προϊόντων για απαιτητικές εργασίες συγκόλλησης. Τα τελευταία είκοσι χρόνια η Elga ανέπτυξε πάνω από σαράντα νέα ηλεκτρόδια για ανοξείδωτα τα οποία θεωρούνται από τα καλύτερα της αγοράς. Σαν αποτέλεσμα, η Elga τετραπλασίασε το τζίρο της μέσα σε είκοσι χρόνια παραμένοντας μια δυναμική και ανεξάρτητη εταιρεία. Από το Φεβρουάριο του 2000 η Elga είναι μέρος του ITW Welding Products Group.

Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει όλη τη γκάμα προϊόντων της Elga. Για αναλυτική περιγραφή των τεχνικών στοιχείων παρακαλούμε επισκεφθείτε το site της Elga.

 https://www.elga.se/

 
bannerbottom6
Positive SSL