Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

 

 

Η εταιρία ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΝ ΙΚΕ αποτελεί συνέχεια της εταιρίας ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ε.Π.Ε. που  ιδρύθηκε το 1993 με εξειδίκευση στα προϊόντα επεξεργασίας μετάλλου. Σύντομα η εταιρία επεκτάθηκε στις μηχανές συγκόλλησης ηλεκτροδίου, σύρματος, TIG και βυθιζόμενου τόξου αλλά και στις αντλίες βαφής airless. Αυτή τη στιγμή η εταιρία μας, έπειτα από εμπειρία ετών, παρέχει πλήρη στήριξη σε όλα τα στάδια της επεξεργασίας του μετάλλου: κοπή, συγκόλληση, αμμοβολή, βαφή, και γι’ αυτό το λόγο μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις.

Στόχος μας είναι να προμηθεύουμε τους πελάτες μας πάντα με προϊόντα άριστης ποιότητας γι’ αυτό και είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν επιλέγουμε τους προμηθευτές μας. Οι προμηθευτές με τους οποίους συνεργαζόμαστε διαθέτουν προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που έχουν δοκιμαστεί στις αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ για πολλά έτη.

Η εταιρία μας υποστηρίζει τα προϊόντα της με εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό και service στα μηχανήματα. Τα προϊόντα μας συνοδεύονται πάντοτε με πιστοποιητικά χημικής ανάλυσης, approvals LLOYD, TUV, DB και εγγύηση για τα μηχανήματα. Οι πελάτες μας είναι μεγάλες τεχνικές εταιρίες, ναυπηγεία, σωληνουργίες, εταιρίες μεταλλικών κατασκευών, βιομηχανίες ανεμογεννητριών, γαλβανιστήρια, αλλά και επαγγελματίες όπως ελαιοχρωματιστές, μηχανουργεία, σιδηρουργεία κ.α.

Η εταιρία μας μπορεί να δώσει τεχνικές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά την επεξεργασία μετάλλου. Επικοινωνήστε μαζί μας και σύντομα θα είναι κοντά σας ένας έμπειρος άνθρωπος για να συζητήσει μαζί σας το πρόβλημα και να βρείτε την κατάλληλη λύση. Η έδρα μας είναι στην Αθήνα αλλά διαθέτουμε ολοκληρωμένο δίκτυο πωλήσεων με συνεργάτες στη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και τη Κρήτη.

 
bannerbottom6
Positive SSL