Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Πρωτοπόρος στον εξοπλισμό εργαλείων αερίου

Η εταιρία GasiQ είναι Σουηδική και κατασκευάζει εργαλεία και εξοπλισμό αερίων για συγκόλληση και κοπή, καθώς και ρυθμιστές για προστατευτικά αέρια συγκόλλησης. Η εταιρία περέχει μιά ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων που ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες των πελατών της. Τα προϊόντα καθώς και συμπληρωματικά αυτών προωθούνται στην ευρώπη και σε όλο τον κόσμο μέσω τοπικών αντιπροσώπων.

Κατέχει μία μοντέρνα γραμμή παραγωγής CNC και εδρεύει από το 2003 στο Stenkullen έξω από το Gothenburg. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια η εταιρία επένδυσε σε βαρύ εξοπλισμό όπως 5 καινούριες μηχανές CNC καθώς και ενός ROBOT για την συναρμολόγηση των ρυθμιστών πίεσης. Η γραμμή παραγωγής είναι σε διαρκή χρήση καθώς η εταιρία συνεργάζεται και με άλλες βιομηχανίες των κλάδων θέρμανσης, νερού και υγιεινής.

Επίσης διεξάγει εργασίες συντήρησης και επισκευής εξοπλισμού των εργαλείων συγκόλλησης αερίου. Οι πελάτες νιώθουν ασφαλείς γνωρίζοντας ότι ο εξοπλισμός τους έχει συντηρηθεί και εγκατασταθεί σωστά.
Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια μήν διστάσετε να επικοινωνίσετε μαζί μας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα σας εξυπηρετήσουν και μέσω διαδυκτίου.

Η εταιρία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 :2000 από την Lloyd’s Register of Quality Assurance.

https://www.gasiq.com/

 

 
bannerbottom6
Positive SSL